Cele mai importante avantaje ale Terapiei PRP

Terapia PRP este un tratament revolutionar, datorita faptului ca stimuleaza capacitatea organismului de autovindecare si regenerare prin forte proprii.

Terapia PRP este utilizata in ortopedie, pentru a vindeca bolnavii afectati de leziuni ale partilor moi sau ale cartilajului articulatiei, diverse boli degenerative sau traumatisme articulare sau musculare si in estetica medicala pentru rejuvenare si incetinirea procesului de imbatranire.

Este o abordare noua care vine in intampinarea pacientilor ce doresc o metoda naturala si sigura pentru rejuvenarea cutanata si imbunatatirea aspectului, fara sa apeleze la substante chimice sau artificiale, terapia PRP facandu-se cu celule autologe (proprii organismului).

Tratamenul se aplica cu succes in medicina estetica pentru: intinerirea si regenerarea pielii, eliminarea ridurilor fine, umplerea si diminuarea semnificativa a ridurilor profunde, augmentarea buzelor, refacerea fermitatii si imbunatatirea majora a aspectului gatului, decolteului, mainilor, in diminuarea cicatricilor postacnee, a celor postinterventii chirurgicale si a vergeturilor recente.

Leave a reply