1. Apelaţi la o vestimentaţie cât mai comodă. Nu folosiţi machiaj sau lac de unghii.

2. Nu purtaţi bijuterii, nu luaţi asupra dumneavoastră lucruri de valoare, aduceţi doar ceea ce vă este strict necesar.Spitalul nu își poate asuma responsabilitatea în caz de furt sau pierdere a obiectelor personale.

3. Asiguraţi-vă transportul către şi de la spital. Dacă locuiţi singur apelaţi la rude, prieteni şi cunoştinţe pentru a vă însoţi la spital.

4.La sosirea la spital, vă rugăm să aveţi cu dumneavoastră medicaţia curentă.

5. Ar fi util să aveți asupra dumneavoastră toate analizele,radiografii relevante și scrisorile medicale care alcătuiesc istoricul dumneavoastră medical, precum și să comunicați medicului curant atât tratamentul medicamentos uzual cât și cel ocazional (analgezice, siropuri de tuse etc.), aceste date fiind necesare pentru continuitatea, urmărirea și adaptarea pe durata internării a tratamentului medicamentos.

6. Pe durata internării vor fi administrate, sub atenta supraveghere a medicului curant, doar medicamentele prescrise de către acesta. Insistam si Va rugăm să nu luați alte medicamente din propria inițiativă, chiar dacă ele făceau parte din tratamentul pe care îl utilizați anterior ptr a nu intrfera intre ele . Dacă aveți simptome care necesită administrare de analgezice sau de alte medicamente, vă rugăm să anunțați personalul medical din spital. Pentru un bun parcurs terapeutic si o reusita a tratamentului vă rugăm să respectați cât mai precis recomandările medicului.

7. Pe durata internării la spital, pacienţii sunt rugaţi să consume doar mâncarea asigurată de spital in sistem catering.

8. Pe toată durata spitalizării, personalul medical stă non-stop la dispoziţia pacienţilor, inclusiv prin serviciile de gardă asigurate de medici specialişti

CURATENIA Si IGIENA

Spitalul Oxxygene acordă curateniei si igienei o importanță deosebită: personalul specializat garantează un grad înalt de curățenie în toate compartimentele. Sunt utilizați agenți de curățare și dezinfectare aleși cu mare atenție în baza unor studii și a unei experiențe bazate pe numeroase cursuri de formare pe care personalul le susține periodic. Spitalul garantează dotarea și folosirea din partea personalului a tuturor echipamentelor de protecție individuală pe care legislația în vigoare le impune.

Saloanele

Serviciul hotelier oferit pacienților este asigurat de rezervele spațioase și confortabile, dotate cu baie, frigider ,aer condiționat, Tv și internet.

PENTRU INTERNAREA IN CONTRACTUL CU CAS ILFOV:

  • Bilet de trimitere medic de familie;
  • Talon sau dovada de asigurat medical;
  • Buletin identitate (B.I.)/Carte de identitate (C.I);
  • Cardul de sanatate;

PENTRU INTERNARE FARA CONTRACT CU CAS ILFOV:

  • Buletin de identitate/Carte de identitate;
Open chat
Suna acum!