Fizioterapie | Kinetoterapie Sector 1 Bucuresti

Transformă-ți stilul de viață și redobândește mobilitatea cu ajutorul fizioterapiei și kinetoterapiei, metode terapeutice eficiente fără intervenții chirurgicale.
Programeaza o sedinta!

 

Simți că limitările fizice te împiedică să te bucuri de activitățile zilnice? Este timpul să descoperi beneficiile fizioterapiei și kinetoterapiei, care oferă soluții naturale pentru îmbunătățirea mișcării și atenuarea disconfortului.

 

 

Beneficiază acum de terapii personalizate, sigure și eficiente, care stimulează recuperarea și întărirea corpului tău. Alege cea mai inovatoare metodă pentru a-ți recâștiga libertatea de mișcare și pentru a te bucura din nou de viață, fără durere și fără efecte secundare.

 

Cauți un loc unde să faci fizioterapie sau kinetoterapie?

Ai ajuns unde trebuie! Dacă reședința sau locul tău de muncă se află în Aviației, Băneasa, Bucureștii Noi, Dămăroaia, Domenii, Dorobanți, Gara de Nord, Grivița, Pajura, Pipera, Primăverii, Victoriei sau în orice altă zonă din Sectorul 1, am o veste bună pentru tine!

Suntem pregătiți să te sprijinim cu servicii profesionale de fizioterapie și kinetoterapie.

Recuperarea după radioterapie și chimioterapie este un proces complex, esențial pentru atenuarea efectelor secundare ale acestor tratamente și pentru restabilirea binelui.

Ne găsești la adresa: Str. Petre Ispirescu nr. 6, Otopeni, Romania

Telefon: 0745 320 132
Email: spitaloxxygene@gmail.com

Program
Luni-Vineri: 7.00-17.00
Sâmbătă:

Programeaza o sedinta!
Despre echipa noastră și centrul nostru de fizioterapie și kinetoterapie

Suntem Spitalul Oxxygene locul tău de fizioterapie și kinetoterapie în București sectorul 1, unde sănătatea și bunăstarea ta sunt prioritățile noastre supreme.
Cu o experiență de peste un deceniu în domeniul fiziokinetoterapiei, departamentul nostru de specialitate este dedicat îmbunătățirii continue a mobilității și calității vieții pacienților. Echipa noastră este formată din medici specialiști în recuperare medicală și recuperare oncologică, susținută de fiziokinetoterapeuți cu diplome universitare și mastere postuniversitare, toți cu o experiență profesională deosebită.
Centrul nostru este dotat cu o bază modernă de kinetoterapie și o zonă complet echipată de fizioterapie. Aici, beneficii de tehnologii de ultimă oră, inclusiv combine de fizioterapie, laserterapie, magnetoterapie, crioultrasunet, terapie cu infraroșu și echipamente de drenaj limfatic. Aceste facilități avansate ne permit să oferim tratamente personalizate și eficiente de fizioterapie și kinetoterapie, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui pacient.
La Spitalul Oxxygene, ne angajăm să te sprijinim în parcursul tău către o viață activă și sănătoasă. Tratamentele noastre sunt concepute nu doar pentru a alina simptomele, ci și pentru a trata cauzele profunde ale afecțiunilor, asigurându-te că primești cea mai bună îngrijire posibilă, fără efecte secundare nedorite.
Descoperă acum soluții de recuperare avansate și începe o nouă etapă în viața ta, una lipsită de restricții și plină de posibilități. Suntem aici pentru a te ajuta să te miști mai bine, să te simți mai bine și să trăiești mai bine.

Programeaza o sedinta!
Ce este fizioterapia | kinetoterapia și care sunt procedurile și beneficiile lor?

Fizioterapia și kinetoterapia sunt specializări medicale dedicate recuperării și îmbunătățirii funcțiilor corpului uman. La Spitalul Oxxygene, aceste terapii sunt aplicate cu ajutorul unei game variate de echipamente avansate și tehnici moderne, pentru a trata eficient o varietate de afecțiuni și pentru a promova sănătatea generală.

Proceduri disponibile la Spitalul Oxxygene:

 • Terapia de drenaj limfatic cu aparat performant cu 24 camere – această terapie stimulează circulația limfatică, esențială pentru detoxifierea corpului și reducerea edemelor.
 • Fizioterapie cu ultrasunete – utilizarea undelor de sunet de înaltă frecvență ajută la relaxarea țesuturilor, reducerea inflamației și accelerarea procesului de vindecare.
 • Laser scan și Terapia laser – aceste metode promovează vindecarea rapidă a țesuturilor profunde, îmbunătățind circulația și reducând durerea.
 • Magnetoscan – terapia cu câmp magnetic care ajută la revitalizarea celulelor, îmbunătățind funcționarea generală a corpului.
 • Electroterapie și Electrostimulare – stimularea electrică ajută la întărirea mușchilor slăbiți și la recuperarea funcției neuromusculare.
 • Tercar terapie – această terapie utilizează energia pentru a stimula procesele naturale de auto-vindecare ale corpului.
 • Crioterapie și Crioultrasunet – aplicarea frigului la nivel local pentru a diminua durerea, inflamația și pentru a accelera recuperarea.
 • Hidroterapie cu baie galvanică cu 4 celule și cada de hidroterapie cu duș subacvatic – tratamentele cu apă ajută la relaxarea musculară și la îmbunătățirea circulației, oferind un mediu blând pentru exerciții.
 • Kinetoterapie cu echipamente moderne – incluzând banda de alergare, bicicleta eliptică, bicicleta thera trainer și roata marinărească, aceste echipamente ajută la îmbunătățirea rezistenței și mobilității.

 

kineto-3

Beneficiile acestor terapii includ:

 • Ameliorarea durerilor musculare și articulare.
 • Restaurarea mobilității și flexibilității articulațiilor.
 • Îmbunătățirea circulației sanguine și limfatice.
 • Reducerea inflamației și accelerarea proceselor de vindecare.
 • Creșterea forței și a rezistenței musculare
 • Îmbunătățirea coordonării și echilibrului.

La Spitalul Oxxygene din București sector 1, ne dedicăm să oferim tratamente de fizioterapie și kinetoterapie personalizate care să corespundă nevoilor specifice ale fiecărui pacient, utilizând cele mai avansate tehnologii și metode de tratament pentru a asigura cele mai bune rezultate în recuperare medicală. Aici, pacienții pot beneficia de o abordare integrată și profesională, într-un mediu modern și confortabil.

Indicații, contraindicații și efecte multiple ale fizioterapiei și kinetoterapiei

Fizioterapia și kinetoterapia sunt recomandate pentru o varietate largă de afecțiuni musculoscheletale și neurologice, având efecte benefice în ameliorarea simptomelor și îmbunătățirea calității vieții.

 • Reumatism – fizioterapia poate reduce semnificativ durerea musculară și articulară, edemul și inflamația, crescând mobilitatea articulației afectate.
 • Spondiloza cervicală – această condiție, care poate cauza dureri de cap, instabilitate și amețeli, este tratată eficient cu o combinație de fizioterapie, kinetoterapie, manipulări și masaj terapeutic.
 • Artrită și artroză – tratamentele ajută la reducerea durerii articulare, restabilind suplețea și mobilitatea normală.
 • Lombosciatica – tehnici precum curentii TENS și Trabet, terapia Tecar și terapia cu unde de șoc sunt utilizate pentru a reduce contractura musculară, durerile și redoarea, îmbunătățind mobilitatea și stabilitatea.
 • Hernia de disc – terapiile vizează limitarea durerii și amorteala pe picioare, precum și recuperarea abilităților funcționale pierdute.
 • Condiții posttraumatice (entorsa, luxație, fractură) – se urmărește refacerea completă a mobilității și stabilității, evitarea anchilozei și reeducarea mersului sau a mobilității inițiale.
 • Tulburări de curbura ale coloanei (scolioza, cifoza, lordoza) – obiectivul principal este reeducarea posturală, limitarea contracturilor musculare și reducerea durerilor asociate.
 • Accident vascular cerebral (AVC) – în combinație cu alte tehnici de recuperare, se urmărește redobândirea independenței funcționale, îmbunătățirea mobilității, stabilității, coordonării și echilibrului.
 • Ruptura de menisc sau de ligament încrucișat – se focalizează pe diminuarea rapidă a durerii pentru a preveni limitarea mobilității articulare și a accelera recuperarea.

Deși sunt tratamente larg aplicate și sigure, există situații în care fizioterapia și kinetoterapia pot fi contraindicate. Acestea includ, dar nu se limitează la, cazuri de:

 • Infecții acute sau febră
 • Boli de piele active în zona de tratament
 • Condiții cardiovasculare severe
 • Tromboză venoasă profundă activă
 • Fracturi neconsolidate sau instabile

Prin abordările diversificate și personalizate oferite la Spitalul Oxxygene din București sector 1, pacienții pot beneficia de efecte ample, incluzând ameliorarea durerilor, îmbunătățirea funcționalității și mobilității, creșterea forței și rezistenței musculare, îmbunătățirea circulației și reducerea inflamației.
Aceste terapii promovează o recuperare rapidă și eficientă, permițând pacienților să revină la activitățile zilnice cu îmbunătățiri semnificative ale stării de sănătate.

Alege excelența în fizioterapie și kinetoterapie la Spitalul Oxxygene din București sector 1, unde sănătatea ta este prioritatea noastră.

De câte ședințe de fizioterapie și kinetoterapiei ai nevoie?

Numărul de ședințe de fizioterapie și kinetoterapie necesare pentru atingerea rezultatelor dorite este determinat individual, în cadrul unei consultații inițiale cu unul dintre medicii noștri specialiști în recuperare medicală. În funcție de simptomatologia și diagnosticul tău, medicul va stabili un plan de tratament personalizat care să răspundă nevoilor tale specifice.
În general, recomandăm un pachet complet de 10 ședințe de fizioterapie și kinetoterapie, dar programul terapeutic poate varia în funcție de particularitățile cazului tău. Pentru o recuperare mai rapidă și mai eficientă, medicul specialist poate sugera, de asemenea, includerea ozonoterapiei în planul tău de tratament, aceste servicii fiind disponibile contracost.
Pentru a începe parcursul tău către recuperare, te invităm să faci o programare la recepția clinicii Oxxygene, contactându-ne la numărul de telefon 0745 320 132. Pacienții asigurați la Casa de Asigurări de Sănătate beneficiază de consultație gratuită, iar în funcție de disponibilitatea locurilor, este posibil ca o parte din tratament să fie decontată de Casa de Asigurări de Sănătate.

Alege să te tratezi la Spitalul Oxxygene din București sector 1, unde sănătatea ta este întotdeauna în mâini sigure.

Care este costul unei ședințe de fizioterapie și kinetoterapie în cadrul Clinicii Oxxygene?

La Spitalul Oxxygene, situat în sectorul 1 din București, oferim servicii de kinetoterapie și fizioterapie personalizate pentru a răspunde nevoilor tale specifice de sănătate.
Pentru a facilita accesul la aceste tratamente, structura noastră de prețuri este flexibilă și adaptată la numărul și tipul de proceduri alese în cadrul fiecărei ședințe:

Consultație medic specialist în recuperare medicală
250 Lei
Ședință fizioterapie- servicii incluse între 3 proceduri, fiind individualizate în funcție de afecțiune, boli secundare, vâstă
100 Lei
Ședință kinetoterapie 30 min/60 min
70/130 Lei
Ședință fizio + kineto
160 Lei
Pachet 10 ședințe fiziokinetoterapie
1450 Lei
Ședinta Tecar Ședinta Tecar
75 Lei
Ședință aplicare benzi kinesiologice Medical Taping
65 Lei
Ședința laser
75 Lei
Ședință fizio + kineto
160 Lei

Ședinta magnetodiaflux

40 Lei
Ședinta Tens
40 Lei
Ședința masaj de relaxare/somatic 30 min
100 Lei
Ședința masaj terapeutic 30 min
100 Lei
Ședința masaj terapeutic 50 min
150 Lei
Ședința reflexoterapie
120 Lei
Ședința masaj drenaj limfatic
120 Lei
Ședința drenaj limfatic manson membre inferioare +abdomen 30 min
95 Lei
Ședința drenaj limfatic manson membre inferioare +abdomen 50 mi
110 Lei
Ședința drenaj limfatic manson membre superioare 30 min
85 Lei
Ședința drenaj limfatic manson membre superioare 50 min
95 Lei
Descoperă echipa noastră de terapeuți dedicați de la Spitalul Oxxygene, specializați în kinetoterapie și fizioterapie în București sector 1. Împreună, vom lucra pentru a-ți reda mobilitatea și a îmbunătăți calitatea vieții. Vino să ne cunoști și să începi parcursul tău spre recuperare!

Ce spun clienții despre noi?

Programeaza o sedinta!

 

GeriatrieRecuperare medicalăInfiltratii genunchiOzonoterapieAnalize medicale.

Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului si cu Politica Datelor Personal

Open chat
Suna acum!