Fizioterapie | Kinetoterapie Voluntari

Redobândește libertatea de mișcare și scapă de durerile cauzate de afecțiuni musculoscheletale cu ajutorul fizioterapiei și kinetoterapiei, fără a recurge la intervenții chirurgicale.
Programeaza o sedinta!

 

Simți că durerile musculare și articulare îți limitează activitățile zilnice și îți afectează calitatea vieții? Este timpul să alegi o soluție naturală care promovează recuperarea utilizând resursele propriului tău corp.

 

 

Experimentează beneficiile unui tratament non-invaziv, sigur și eficient. Fizioterapia și kinetoterapia sunt cele mai inovative opțiuni pentru a te bucura din nou de mobilitate fără durere. Îmbunătățește-ți funcționalitatea și redă-ți libertatea de mișcare prin metode care îți respectă și fortifică corpul.

 

Cauți un loc unde să faci fizioterapie sau kinetoterapie?

Ai ajuns unde trebuie! Dacă reședința sau locul tău de muncă se află în Pipera, Centrul Comercial IKEA și Băneasa Shopping City, Zona rezidențială, Lacul Tei și Parcul Circului, Șoseaua de Centură a Bucureștiului sau în orice altă zonă din Voluntari, am o veste bună pentru tine!
Suntem pregătiți să te sprijinim cu servicii profesionale de fizioterapie și kinetoterapie.

Ne găsești la adresa: Str. Petre Ispirescu nr. 6, Otopeni, Romania

Telefon: 0745 320 132
Email: spitaloxxygene@gmail.com

Program
Luni-Vineri: 7.00-17.00
Sâmbătă:

Programeaza o sedinta!
Despre echipa noastră și centrul nostru de fizioterapie și kinetoterapie

Suntem Spitalului Oxxygene, cel mai bun cabinet de fizioterapie și kinetoterapie din Voluntari unde ne dedicăm îngrijirii tale de la prima interacțiune. Echipa noastră, formată din medici și terapeuți cu experiență de peste 10 ani în recuperare medicală și oncologică, cu diplome universitare si mastere postuniversitare este aici pentru a-ți asigura cele mai bune tratamente de recuperare.
Dispunem de facilități avansate de fizioterapie și kinetoterapie, care includ echipamente de ultimă generație: combine de fizioterapie, laserterapie, magnetoterapie, crioultrasunet și infraroșu, precum și echipamente specializate pentru drenaj limfatic. Această infrastructură de top ne permite să aplicăm cele mai eficiente și inovative tratamente, garantând rezultate optime în procesul de recuperare al pacienților noștri.

Vino să descoperi profesionalismul și expertiza care ne definește și să beneficiezi de o îngrijire de excepție la Oxxygene. Ne angajăm să te ajutăm să trăiești fără durere și să te bucuri de o viață activă și sănătoasă.

Programeaza o sedinta!
Ce este fizioterapia | kinetoterapia și care sunt procedurile și beneficiile lor?

La Spitalul Oxxygene din Voluntari, îți oferim acces la cele mai avansate metode de fizioterapie și kinetoterapie, special concepute pentru recuperarea și îmbunătățirea funcțiilor corpului. Echipa noastră de specialiști utilizează o varietate de echipamente de ultimă generație și tehnici moderne pentru a trata eficient diverse afecțiuni și pentru a promova sănătatea generală.

Care sunt procedurile noastre inovative?

 • Terapia de drenaj limfatic – un sistem avansat cu 24 de camere ajută la stimularea circulației limfatice și detoxifierea organismului
 • Fizioterapie cu ultrasunete și terapia laser – utilizează unde sonore și laser pentru a relaxa țesuturile, reduce inflamația și accelera vindecarea.
 • Magnetoscan  revitalizează celulele prin terapia cu câmp magnetic, îmbunătățind funcționalitatea corporală
 • Electroterapie și Electrostimulare – intensifică întărirea mușchilor și recuperează funcțiile neuromusculare prin stimulare electrică..
 • Crioterapie și Crioultrasunet – aplică frigul pentru a diminua durerea și inflamația.
 • Hidroterapie – combinația de băi galvanice și dușuri subacvatice favorizează relaxarea musculară și îmbunătățește circulația.
 • Kinetoterapie cu echipament modern îmbunătățește rezistența și mobilitatea folosind banda de alergare, biciclete eliptice și alte dispozitive specializate
kineto-3

Beneficiile acestor terapii includ:

 • Ameliorarea durerilor – reducerea semnificativă a durerilor musculare și articulare.
 • Restaurarea mobilității   îmbunătățirea flexibilității și mobilității articulațiilor.
 • Îmbunătățirea circulației si r educerea inflamației – promovarea unei circulații sănătoase și diminuarea proceselor inflamatorii..
 • Creșterea forței musculare – întărirea musculaturii și îmbunătățirea coordonării și echilibrului

Vino la Spitalul Oxxygene, centrul de fizioterapie și kinetoterapie din Voluntari, unde te așteaptă un mediu modern și profesionist, cu tratamente personalizate de adaptate pentru a satisface nevoile individuale ale fiecărui pacient.
Descoperă cum tehnologia de vârf și metodele noastre eficiente te pot ajuta să îți recuperezi sănătatea și să te bucuri din nou de o viață activă și plină de satisfacții.

Indicații, contraindicații și efecte multiple ale fizioterapiei și kinetoterapiei

La Spitalul Oxxygene Voluntari, expertiza medicală se îmbină armonios cu tehnologia avansată pentru a oferi tratamente de fizioterapie și kinetoterapie de înaltă calitate. Aceste terapii sunt esențiale pentru ameliorarea durerilor, îmbunătățirea mobilității și accelerarea procesului de recuperare în urma accidentelor sau intervențiilor chirurgicale.

Indicații ale Fizioterapiei și kinetoterapiei:

 • Reumatism – reducerea durerii, edemului și inflamației, creșterea mobilității articulațiilor.
 • Spondiloza cervicală – ameliorarea durerilor de cap, instabilității și amețelilor prin terapii combinări.
 • Artrită și artroză – restaurarea supleței și mobilității articulațiilor.
 • Lombosciatica și hernia de disc – tehnici specifice pentru reducerea durerilor și îmbunătățirea mobilității.
 • Condiții posttraumatice – refacerea mobilității și stabilității, prevenirea anchilozei.
 • Tulburări de curbură ale coloanei – reeducarea posturală și reducerea durerilor asociate.
 • Accident vascular cerebral – îmbunătățirea mobilității, stabilității și coordonării.
 • Leziuni sportive – recuperare accelerată și prevenirea limitării mobilității.

Deși tratamentele sunt în general sigure, există situații în care fizioterapia și kinetoterapia pot fi contraindicate, incluzând:

 • Infecții acute sau febră.
 • Boli de piele active în zona de tratament.
 • Condiții cardiovasculare severe.
 • Tromboză venoasă profundă activă.
 • Fracturi neconsolidate sau instabile.

La Spitalul Oxxygene din Voluntari, fiecare pacient beneficiază de un tratament personalizat, folosind cele mai avansate tehnologii și metode de tratament. Descoperă abordarea noastră profesională într-un mediu modern și confortabil și revino la o viață activă cu sănătate optimă.

De câte ședințe de fizioterapie și kinetoterapiei ai nevoie?

La Spitalul Oxxygene Voluntari, recunoaștem unicitatea fiecărui pacient și înțelegem că procesul de recuperare variază de la o persoană la alta. De aceea, stabilim numărul necesar de ședințe de fizioterapie și kinetoterapie printr-o evaluare individuală efectuată în timpul unei consultații inițiale cu specialistul nostru în recuperare medicală. Acesta va analiza simptomatologia și diagnosticul tău pentru a elabora un plan terapeutic eficient, perfect ajustat nevoilor tale.

Procesul de evaluare și tratament:

Medicul îți va concepe un program personalizat, care de obicei include un pachet recomandat de 10 ședințe de fizio- și kinetoterapie. Numărul de ședințe poate fi ajustat ulterior, în funcție de cum răspunzi la tratament.
În funcție de necesități, pot fi integrate și alte metode terapeutice, precum ozonoterapia, pentru a spori eficacitatea recuperării. Aceste servicii adiționale sunt disponibile contracost.

Pentru a beneficia de o îngrijire optimă, îți recomandăm să programezi o consultație la clinica noastră de fizioterapie și kinetoterapie din Voluntari, contactând recepția la numărul 0745320132. Dacă ești asigurat prin CAS, consultația este gratuită, iar în funcție de disponibilitatea locurilor, poți beneficia și de decontarea parțială sau totală a ședințelor de terapie.

Pășește cu încredere în Spitalul Oxxygene din Voluntari și începe parcursul tău spre o recuperare eficientă într-un mediu profesional, unde fiecare plan de tratament este proiectat să îți aducă cele mai bune rezultate posibile.

Care este costul unei ședințe de fizioterapie și kinetoterapie în cadrul Clinicii Oxxygene?

La Oxxygene, ne dedicăm să oferim servicii de fizioterapie și kinetoterapie din Voluntari de înaltă calitate, adaptate nevoilor tale specifice de sănătate. Înțelegem cât de importantă este accesibilitatea la tratamentele de recuperare, astfel că am proiectat o structură de prețuri flexibilă și adaptată pentru a se potrivi cu diverse bugete și necesități medicale.

Consultație medic specialist în recuperare medicală
250 Lei
Ședință fizioterapie- servicii incluse între 3 proceduri, fiind individualizate în funcție de afecțiune, boli secundare, vâstă
100 Lei
Ședință kinetoterapie 30 min/60 min
70/130 Lei
Ședință fizio + kineto
160 Lei
Pachet 10 ședințe fiziokinetoterapie
1450 Lei
Ședinta Tecar Ședinta Tecar
75 Lei
Ședință aplicare benzi kinesiologice Medical Taping
65 Lei
Ședința laser
75 Lei
Ședință fizio + kineto
160 Lei

Ședinta magnetodiaflux

40 Lei
Ședinta Tens
40 Lei
Ședința masaj de relaxare/somatic 30 min
100 Lei
Ședința masaj terapeutic 30 min
100 Lei
Ședința masaj terapeutic 50 min
150 Lei
Ședința reflexoterapie
120 Lei
Ședința masaj drenaj limfatic
120 Lei
Ședința drenaj limfatic manson membre inferioare +abdomen 30 min
95 Lei
Ședința drenaj limfatic manson membre inferioare +abdomen 50 mi
110 Lei
Ședința drenaj limfatic manson membre superioare 30 min
85 Lei
Ședința drenaj limfatic manson membre superioare 50 min
95 Lei

Te invităm să ne contactezi direct la Spitalul Oxxygene pentru a discuta despre opțiunile de tratament și pentru a obține o estimare detaliată a costurilor în funcție de planul terapeutic personalizat. Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate informațiile necesare și să te ghideze în alegerea celor mai potrivite servicii pentru nevoile tale.
Vino să descoperi cum îți putem facilita accesul la recuperare prin soluții eficiente și personalizate.

Ce spun clienții despre noi?

Programeaza o sedinta!

 

GeriatrieRecuperare medicalăInfiltratii genunchiOzonoterapieAnalize medicale.

Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului si cu Politica Datelor Personal

Open chat
Suna acum!