Spital Acreditat de Comisia Nationala de Acreditare a Spitalelor

IN PRIMUL RAND VA MULTUMIM CA ATI AVUT INCREDERE SA VENITI LA SPITALUL NOSTRU!

1. Pacientul intra intr- o cladire noua, curata, fara infectii nosocomiale, dotata cu linoleum antibacterian, recipiente pe holuri cu dezinfectanti de maini.

2. Spitalul detine un aparat de nebulizare de ultima generatie -Nocolyse- cu care se face dezinfectia si sterilizarea saloanelor.

3. Apa este din put propriu, potabila, microbiologic pura cu toate analizele efectuate periodice.

4. Personalul medical este un personal calificat si specializat la scoala Prof. Dr. Ana Aslan. In fiecare dimineata face vizita la patul pacientului, urmareste rezultatul analizelor, stabileste planul de tratament medicamentos personalizat, dar stie ca pe langa toate tratamentele medicale interactiunea umana este esentiala!

5. Recuperarea medicala este asigurata de personal cu expertiza si in recuperarea neurologica a pacientilor care prezinta si alte boli de care trebuie sa se tina seama si atunci fiecare pacient primeste alte proceduri de fizioterapie, kinetoterapie, masaj.

6. Masa este asigurata in sistem catering, echilibrata cantitativ si calitativ asigurand in acelasi timp necesarul caloric zilnic .

Mentinerea greutatii corporale in limite normale este vitala si are un impact pozitiva asupra:

– sanatatii- functionarea optima a proceselor metabolice
– perfomantelor fizice si psihice
– duratei de viata- un studiu aprofundat a ajuns la concluzia ca fiecare kg peste greutatea normala reduce durata medie de viata .
– va scadea sansa de aparitie a unor boli: diabetul zaharat, obezitatea, disfunctiile articulare, hipertensiunea arteriala.

7. Intrebarea ” Ce putem face pentru dumneavoastra?” este pusa de tot personalul: medici, asistenti, infirmiere.

8. Testele de memorie si depresie se fac fiecarui pacient de un psiholog – se initiaza un tratament acolo unde este cazul si se urmareste in timp evolutia acestor fenomene.

Pentru toate acestea trebuie sa formam o echipa intre personalul nostru si pacient.

Pacientul trebuie sa aiba incredere in medic si sa urmeze tratamentul prescris, doar acesta este motivul pentru care a avut incredere in spitalul nostru si de aceea a venit la internare!

Daca pacientul nu a inteles termenii utilizati de personalul calificat sau procedurile efectuate sa ceara sa i se mai explice ori de cate ori e nevoie!

NOI STIM,VREM SI PUTEM SA ADAUGAM ANI LA VIATA SI VIATA ANILOR!